pixel
Segítségre van szükséged? Hívj bátran!

+36 30 312 6108

t

Gyakori kérdések

TeeJet SJ7 folyékony műtrágya fúvóka

5 334 Ft bruttó

TeeJet SJ7 VP folyékony műtrágya (Nitrosol) fúvóka. Hét egyenlő térfogatú folyadékáramot hoz létre, ezzel biztosítva a szórási eloszlást. A perzselés elkerülését és az elsodródást a tömör folyadékáramok garantálják. Vegyszerállósága kiváló. A méret kiválasztásához használhatja a Teejet fúvóka kalkulátorát.

További információk

Gyártó:

TeeJet

Alkalmazás:

Folyékony műtrágya

Anyaga:

Műanyag

Típus:

Hagyományos

Sugár típus:

Szimmetrikus

Várható szállítás:

2 munkanap

Telefonos segítségnyújtás

További információra van szükséged? Nem vagy biztos benne, hogy pontosan melyik terméket válaszd. Örömmel segítünk! A HUNIPER csapata készen áll arra, hogy telefonos tanácsadást nyújtson és a legoptimálisabb megoldásokat ajánlja figyelmedbe. Hívd hétköznap 08:00-tól 17.00-ig a +36 30 3126108-as telefonszámot!

Gyors kiszállítás az ország bármely pontjára

A szállítási idő a rendelések 90%-ban csak 48 óra. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a szállítás sebességét növeljük és, hogy biztosítsuk ügyfeleinket arról, hogy a megfelelő terméket kapják. Ezért, a rendeléseket telefonon igazoljuk vissza mielőtt azok feladásra kerülnének.

A TeeJet SJ7 VP folyékony műtrágya (Nitrosol) fúvóka, hét egyenlő térfogatú folyadékáramot hoz létre, ezzel biztosítva a szórási eloszlást. A perzselés elkerülését és az elsodródást a tömör folyadékáramok garantálják. Vegyszerállósága kiváló. Az egyszerű tisztítást a levehető adagoló lapka biztosítja. Több méretben kapható igazodva az alkalmazáshoz. VisiFlo színkódolás.

  • Típus: SJ7 VP
  • Anyaga: műanyag
  • Nyomás: 1,5 - 4 bar
  • 7 sugaras szóráskép


teejet sj7 vp táblázat

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„TeeJet SJ7 folyékony műtrágya fúvóka” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük