pixel
Segítségre van szükséged? Hívj bátran!

+36 30 312 6108

t

Gyakori kérdések

Szántóföldi permetező fúvóka

Szántóföldi permetező fúvókák, hatékonyan gomba- és rovar irtására, illetve gyomok irtására. Lechler, TeeJet és Polmac gyártmányú fúvókák, műanyag, kerámia és acél kivitelben, gyors kiszállítással.

Termékszűrő

Mind a(z) 29 találat megjelenítve

Permetező fúvóka vásárlása webáruházunkból, kényelmesen és gyorsan

Permetező fúvóka beszerzésére, kényelmes és gyors megoldást kínálunk webáruházunkban. Amennyiben pontosan tudod a keresett fúvóka típusát, rendelésed leadhatod telefonon (+36303126108) vagy e-mailen (major@huniper.hu) is, ha bizonytalan vagy a választásban akkor is hívj minket, Örömmel segítünk! Permetező és folyékony műtrágya fúvóka kiválasztásában segítséget nyújtanak a fúvóka gyártók kalkulátorai, erről bővebben blog bejegyzésünkben olvashatsz vagy használd a terméklapokra kihelyezett táblázatot.

Széles választékot kínálunk folyékony műtrágya, ültetvényes és szántóföldi permetező fúvókákból, szórófejekből. Lechler, TeeJet és Polmac permetező fúvókáink, hatékony és tartós megoldást kínálnak, vegyszerek és folyékony műtrágyák kijuttatásához.

A webáruházunkban leadott rendelést követően, telefonon felvesszük veled a kapcsolatot. Szeretnénk megbizonyosodni arról, hogy megfelelő termékek kerültek kiválasztásra. Ezáltal biztosak lehetünk abban, hogy azonnal használatba veheted a fúvókákat megérkezésüket követően. Ezután előkészítjük a csomagot, majd átadjuk a futárszolgálatnak, aki kézbesíti az előzetesen megadott címre.

A rendelésed kifizetését bonyolíthatod kártyával, előre utalással és utánvéttel. A számlát úgy elektronikus formában, azaz e-mailben (a rendelés visszaigazolását követően), mint nyomtatott formában továbbítjuk számodra. A nyomtatott számlát a csomagba helyezzük. Amennyiben nincs szükséged a nyomtatott számlára kérjük jelezd a rendelésnél.