pixel
Segítségre van szükséged? Hívj bátran!

+36 30 312 6108

t

Gyakori kérdések

Permetező szivattyú

Annovi Reverberi permetező szivattyú. 4 és 6 dugattyús kivitelben, akár 250 l/perc átfolyással. 100% olasz minőség!

A membránszivattyú szántóföldi permetezőgépekre szerelve permetlevek kijuttatására hatékonyan használható. Nitrosol kijuttatására, speciális membránnal javasoljuk.

Mind a(z) 5 találat megjelenítve

Permetező szivattyú vásárlása webáruházunkból, kényelmesen és gyorsan

Permetező szivattyú beszerzésére, kényelmes és gyors megoldást kínálunk webáruházunkban.  Amennyiben pontosan tudod a keresett szivattyú típusát, rendelésed leadhatod telefonon (+36303126108) vagy e-mailen (major@huniper.hu) is, ha bizonytalan vagy a választásban akkor is hívj minket, Örömmel segítünk! Az Annovi Reverberi szivattyú, jelenleg a legjobb minőségű membránszivattyú a piacon, mi kizárólag ezt a típust szereljük fel permetezőgépeinkre is. Raktárkészletünkben folymatosan elérhető.

A webáruházunkban leadott rendelést követően, telefonon felvesszük veled a kapcsolatot, ezért fontos, hogy olyan telefonszámot adj meg amin elérünk! Szeretnénk megbizonyosodni arról, hogy megfelelő termékek kerültek kiválasztásra. Ezáltal biztosak lehetünk abban, hogy azonnal használatba veheted a szivattyút megérkezésüket követően. Ezután előkészítjük a csomagot, majd átadjuk a futárszolgálatnak, aki kézbesíti az előzetesen megadott címre.

A rendelésed kifizetését bonyolíthatod kártyával, előre utalással és utánvéttel. A számlát úgy elektronikus formában, azaz e-mailben (a rendelés visszaigazolását követően), mint nyomtatott formában továbbítjuk számodra. A nyomtatott számlát a csomagba helyezzük. Amennyiben nincs szükséged a nyomtatott számlára kérjük jelezd a rendelésnél.