pixel
Segítségre van szükséged? Hívj bátran!

+36 30 312 6108

t

Gyakori kérdések

Közdarabok

Közdarabok

Mind a(z) 2 találat megjelenítve

Permetező alkatrész vásárlása webáruházunkból, kényelmesen és gyorsan

Permetező alkatrész beszerzésére, kényelmes és gyors megoldást kínálunk webáruházunkban. Amennyiben pontosan tudod a keresett alkatrész vagy felszerelés típusát, rendelésed leadhatod telefonon (+36303126108) vagy e-mailen (major@huniper.hu) is, ha bizonytalan vagy a választásban akkor is hívj minket, Örömmel segítünk!

Széles választékot kínálunk permetező alkatrészekből és felszerelésekből, Arag, Lechler, TeeJet, Annovi Reverberi és Polmac alkatrészeink hatékony és tartós megoldást kínálnak, szántóföldi és ültetvényes permetezőkhöz, illetve folyékony műtrágya kijuttatókhoz.

A webáruházunkban leadott rendelést követően, telefonon felvesszük veled a kapcsolatot. Szeretnénk megbizonyosodni arról, hogy megfelelő termékek kerültek kiválasztásra. Ezáltal biztosak lehetünk abban, hogy azonnal használatba veheted a fúvókákat megérkezésüket követően. Ezután előkészítjük a csomagot, majd átadjuk a futárszolgálatnak, aki kézbesíti az előzetesen megadott címre.

A rendelésed kifizetését bonyolíthatod kártyával, előre utalással és utánvéttel. A számlát úgy elektronikus formában, azaz e-mailben (a rendelés visszaigazolását követően), mint nyomtatott formában továbbítjuk számodra. A nyomtatott számlát a csomagba helyezzük. Amennyiben nincs szükséged a nyomtatott számlára kérjük jelezd a rendelésnél.