pixel
Segítségre van szükséged? Hívj bátran!

+36 30 312 6108

t

Gyakori kérdések

TeeJet SJ3 folyékony műtrágya fúvóka

2 794 Ft bruttó

TeeJet SJ3 VP folyékony műtrágya (Nitrosol) fúvóka, teljesen acetát konstrukció, vegyszerálló. A tisztítást, levehető adagolólapka teszi egyszerűvé. A méret kiválasztásához használhatja a Teejet fúvóka kalkulátorát.

További információk

Gyártó:

TeeJet

Várható szállítás:

3 munkanap

Alkalmazás:

Folyékony műtrágya

Anyaga:

Műanyag

Típus:

Hagyományos

Sugár típus:

Szimmetrikus

Telefonos segítségnyújtás

További információra van szükséged? Nem vagy biztos benne, hogy pontosan melyik terméket válaszd. Örömmel segítünk! A HUNIPER csapata készen áll arra, hogy telefonos tanácsadást nyújtson és a legoptimálisabb megoldásokat ajánlja figyelmedbe. Hívd hétköznap 08:00-tól 17.00-ig a +36 30 3126108-as telefonszámot!

Gyors kiszállítás az ország bármely pontjára

A szállítási idő a rendelések 90%-ban csak 48 óra. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a szállítás sebességét növeljük és, hogy biztosítsuk ügyfeleinket arról, hogy a megfelelő terméket kapják. Ezért, a rendeléseket telefonon igazoljuk vissza mielőtt azok feladásra kerülnének.

A TeeJet SJ3 VP folyékony műtrágya (Nitrosol) fúvóka, teljesen acetát konstrukciója biztosítja a vegyszerállóságot. A perzselés lehetőségét a három, egyenlő sebességű tömör folyadékáram teljesen kizárja, az elsodródást pedig minimálisra csökkenti. A tisztítást, levehető adagolólapka teszi egyszerűvé. VisiFlo színkodolású rendszer.

  • Típus: SJ3 VP
  • Alkalmazási terület: Folyékony műtrágya, Nitrosol kijuttatás
  • Nyomás: 1,5 - 4 bar
  • 25598-A-NYR Quick TeeJet szórófej sapkával használandó

TeeJet SJ3 VP táblázat

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„TeeJet SJ3 folyékony műtrágya fúvóka” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük