pixel

Permetező fúvóka kiválasztása egyszerűbben

2022.05.30.permetezés

Permetező fúvóka és folyékony műtrágya kijuttatására való fúvóka vásárlása előtt, sokan kerestek meg minket, hogy mégis melyik fúvókát válasszátok, ebben szeretnénk most segíteni.

Permetezőgépeink beüzemelésekor minden esetben mellékelünk egy táblázatot, amely segítségével viszonylag könnyedén ki lehet választani a kívánt dózishoz tartozó optimális fúvókát. A dózis meghatározására itt nem térünk ki viszont ha már ez az érték megvan, a táblázatból a sebesség hozzárendelésével megkapjuk azt a fúvókát és a hozzátartozó tartományt amit használnunk érdemes.

Ez a módszer jól működik, egészen addig amíg le nem kopik a táblázat a gép oldaláról.

Van ettől egy egyszerűbb verzió is!

Töltsétek le a Lechler által fejlesztett “Lechler Agriculture” alkalmazást ami megtalálható Google Play áruházban és az Apple app store-ban is, az alkalmazás ingyenes.

Miután elindítottátok az alkalmazást válasszátok ki, hogy permetezéshez vagy folyékony műtrágya kijuttatáshoz kerestek fúvókát. Majd válasszátok ki a kívánt dózist és sebességet, az app pedig megmutatja, cseppméret-kategóriákkal együtt, hogy az adott nyomás értékek mellett milyen fúvókát használhattok.

Az alkalmazás, értelemszerűen minden ISO színkódos fúvókával működik, gyártótól függetlenül. Amennyiben sikerült az alkalmazással meghatározni, hogy melyik permetező fúvóka a legoptimálisabb, számodra, megvásárolhatod nálunk, amit aztán rövid határidővel kiszállítunk.

permetező fúvóka kalkulátor
permetező fúvóka kalkulátor 2

0 hozzászólás