pixel
Segítségre van szükséged? Hívj bátran!

+36 30 312 6108

t

Gyakori kérdések

Fúvóka kiegészítők

Termékszűrő

Összesen 1 találat

Permetező fúvóka vásárlása webáruházunkból, kényelmesen és gyorsan

Permetező fúvóka beszerzésére, kényelmes és gyors megoldást kínálunk webáruházunkban. Amennyiben pontosan tudod a keresett fúvóka típusát, rendelésed leadhatod telefonon (+36303126108) vagy e-mailen (major@huniper.hu) is, ha bizonytalan vagy a választásban akkor is hívj minket, Örömmel segítünk! Permetező és folyékony műtrágya fúvóka kiválasztásában segítséget nyújtanak a fúvóka gyártók kalkulátorai, erről bővebben blog bejegyzésünkben olvashatsz vagy használd a terméklapokra kihelyezett táblázatot.

Széles választékot kínálunk folyékony műtrágya, ültetvényes és szántóföldi permetező fúvókákból, szórófejekből. Lechler, TeeJet és Polmac permetező fúvókáink, hatékony és tartós megoldást kínálnak, vegyszerek és folyékony műtrágyák kijuttatásához.

A webáruházunkban leadott rendelést követően, telefonon felvesszük veled a kapcsolatot. Szeretnénk megbizonyosodni arról, hogy megfelelő termékek kerültek kiválasztásra. Ezáltal biztosak lehetünk abban, hogy azonnal használatba veheted a fúvókákat megérkezésüket követően. Ezután előkészítjük a csomagot, majd átadjuk a futárszolgálatnak, aki kézbesíti az előzetesen megadott címre.

A rendelésed kifizetését bonyolíthatod kártyával, előre utalással és utánvéttel. A számlát úgy elektronikus formában, azaz e-mailben (a rendelés visszaigazolását követően), mint nyomtatott formában továbbítjuk számodra. A nyomtatott számlát a csomagba helyezzük. Amennyiben nincs szükséged a nyomtatott számlára kérjük jelezd a rendelésnél.