pixel

HUNIPER 2500

Vontatott precíziós szántóföldi permetezőgép

Érdekel

,

15/18/18-20/21 méteres szórókeret

n

2500 literes permetlé tartály

HUNIPER 2500

A Huniper 2500 szántóföldi permetezőgép optimális megoldás kis és közepes gazdaságok számára. Tartós és megbízható permetezőgép amit a legújabb fejlesztéseinkkel szereltünk fel az Ön számára.

huniper-2000-szantofoldi-permetezogep

Extrém teherbírás..

A tökéletesen lefogatott, 16 mm vastag, extrém teherbírású műanyag tartályhoz rendeljen akár 21 méretes szórókeretet. A 40%-al erősebb váz a sietős vonulásokat és az intenzív munkavégzést nehéz körülmények között is bírni fogja.

Válassza permetezőgépét tandem futóművel és nullázza le a taposási kárt minimális talajnyomással. Simább futás extrém terepen is, nincs sodródás csak kiegyenlített szóráskép.

Kérje permetezőgépét igény szerinti vontatási magassággal és fix vonórúddal. Nincs rángatás, nincs borulás!

Az automata szakaszolást, mennyiség szabályozást és keretbillentést vezérelje a fülkéből, bármilyen meglévő rendszerrel vagy válasszon GPS alapú, vezeték nélküli vezérlést akár 10"-os kijelzővel is, integrált sorvezetővel és sok más okos funkcióval. Mi a TOPCON-ot ajánljuk.

 

A permetezőgép lelke

A Huniper permetezőgép egyedülálló keret kitámasztással rendelkezik, a hosszú rugalmas kitámasztó rúdnak köszönhető a a szórókeret lágy viselkedése manővereknél is.

A hidraulikus rendszerű keret emelése, nyitása és zárása a fülkéből történik.

A csapágyakon mozgó keret zsírzó pontjain egyszerűen karban tarthatja permetezőgépét, amit a gép minden munkavégzésnél meg fog hálálni.

A a váztól teljesen független, paralelogramma emelésű szórókeret rugós biztonsági csuklóval rendelkezik, ami megvédi az erősebb behatásoktól is, illetve lecsapódás gátló rugóval látjuk el, ami egyszerűen eltávolítható.

A szórókeret természetesen szórófej védelemmel van kialakítva, a hosszú élettartamot rozsdamentes szórócsövek garantálják.

 

huniper-2000-szantofoldi-permetezogep
huniper-2000-szantofoldi-permetezogep

Huniperrel a vegyszerbekeverés gyerekjáték lesz

Permetezőgépeinket Polmac vegyszerbekeverővel látjuk el, amely tökéletesen alkalmas folyékony, porított és granulátum állagú vegyszerekhez, illetve vízoldható tasakokban lévő vegyszerekhez egyaránt.

Munkavégzés alkalmával egy mozdulattal kényelmes magasságba állítható. A választó tömb segítségével két féle bekeverést is választhatunk. A vegyszerbekeverő alkalmas a vegyszeres kanna gyors elmosására is.

A permetezőgéphez 250 literes öblítővizes tartály tartozik, amivel egyszerűen átmosathatja a permetező tartályt és a vegyszerbekeverőt is, illetve még egy 15 literes kézmosó tartályt szerelünk fel a biztonságosabb munkavégzés érdekében.

A tartály feltöltése történhet a leeresztő csonkon keresztül is, ami tetszőleges csatlakozással rendelhető, a gyors és egyszerű feltöltés érdekében a tűzoltó csonkot ajánljuk. A permetezőtartály feltöltése történhet tetejéről is, ami könnyedén megközelíthető a lehajtható létrán keresztül.

A rendszer a membrán szivattyú gyári szelepén kívül, nyomáshatároló szeleppel is rendelkezik, ami lenullázza a túlnyomás kockázatát.

Rendelje permetezőgépét 6 dugattyús Annovi Reverberi membrán szivattyúval.

Opciók és extrák

Szeles időben is hatékonyan szeretne permetezni? Kérje permetezőgépét légzsák rendszerrel.  Mivel állítható a levegő iránya, ezáltal vákumot képez a rendszer, így  a fonákra való vegyszerezés megoldott és nincsen földre csapódás. Precíz és gyors munkavégzés az ültetvényeken is!

A fentieken kívül, kérheti permetezőgépét fékezett, önszabályozó légrugós futóművel a kényelem és a biztonság érdekében, egytengelyes és tandem kerékhez is, akár utólag szerelve.

A fokazatmentesen állítható nyomtáv, a közúti világítás természetesen alapfelszereltség, mint ahogy a nagy teherbírású tekerős támasztóláb és a kardántengely is.

Unja a sárgát? Válasszon, zöld, kék, piros, fehér, fekete vagy narancs színű permetlé tartályt és variálja a választható permetezőgép színekkel, amit kérhet zöld, piros, sárga, kék de akár fekete színben is.

 

 

huniper-szantofoldi-permetezogep

Felszereltség

permetlé tartály: 2500 Liter + 250 Liter öblítő tartály
szórókeret mérete: 15/18/18-20/21 méter
szórókeret emelés: teljesen hidraulikus, paralelogramma emelés
szivattyú: Annovi Reverberi 160, 185 vagy 250 liter/perc
futómű (fokozatmentesen állítható nyomtáv) és kerekek egytengelyes, fékezetlen vagy fékezett és 9,5-42”, 13,6-38” vagy 15,5-38” kerekek VAGY tandem, fékezett és 8,25-20” vagy 12,5-18” kerekekkel - önszabályozó rugózott futómű
szakaszolás és mennyiségszabályzás: kézi, elektromos vagy GPS alapú automata, (Topcon, MachineryGuide, Trimble, AgLeader, Raven, JohnDeere)
vegyszerbekeverő: Polmac 20, 35 vagy 50 literes göngyölegmosóval
szórócső: műanyag vagy rozsamentes
szórófej: egyes vagy 3 állású (triplex)
Lechler és Polmac permetező és nitrosol fúvókák teljes választéka
tartozékok: kardántengely, közúti világítás
egyéb: légzsák, keretbillentés, külön nyíló szórókeret, tekerős támasztóláb, LED szórókeret megvilágítás, integrált magasnyoműsú tisztító pisztoly, automatikus keretemelés

Kérjen ajánlatot az alábbi űrlap segítségével!

1 + 6 =