pixel

A HUNIPER Permetező Kft. kapacitás bővítése

Kedvezményezett neve: Huniper Permetező Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt címe: Megújuló energiaforrás kiépítése és gépbeszerzés a Huniper Permetező Kft.-nél

Szerződött támogatás összege: 10 500 000 Ft

Támogatás mértéke (%-ban): 70%

Projekt tartalmának bemutatása:

A projekt keretében termelékenységet növelő eszközök kerülnek beszerzésre. Az impulzusos hegesztőgép minőségi varratot készít, nincs fröcsögés, nem kell utómunka a hegesztés után. Emel a minőségen és a megjelenésen. Ennek segítségével versenyképesebbé tehetjük gépeinket, mely még jobban erősíti piaci helyzetünket, munkavállalóink jővőjét.

Jelenleg targonca segítségével mozgatjuk a gépeink elemeit. Bakdaru beszerzése lehetővé teszi a korszerű és környezetkímélő munkavégzést, a hatékonyabb humánerőforrás felhasználást és nagyobb terméshozam elősegítését. A használatával csökkenthető az elavultabb technológiájú gépekre jellemző környezetre ártalmas szennyező anyagok kibocsátása és a levegő szennyezése.

A tervezett fejlesztés, gépbeszerzések és informatikai eszközbeszerzések erősítik cégünk piaci helyzetét, pénzügyi hátterét, a hatékonyabb humánerőforrás felhasználást.

A megújuló energiaforrási beruházás célja a helyi földrajzi adottságokra alkalmas helyi termelési tevékenység fokozása, a megtermelt mennyiség és minőség javításával a versenyképesség növelése. Mindezekkel biztosítani tudjuk a foglalkoztatottaink számának megtartását.

Projekt tervezett befejezési dátuma (ha megvalósult, akkor a tényleges befejezés): 2022.02.01.

Projekt azonosító száma: VEKOP-1.2.6-20-2020-00593